Termeni si conditii


Se considera ca prin accesarea site-ului www.drepturile-gravidelor.ro cunoasteti si acceptati expres si fara echivoc termenii si conditiile de utilizare, precum si regulile de confidentialitate stipulate in prezentul document.

Atentionare


Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.

Cu toate acestea, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.Drepturile-Gravidelor.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de Drepturile-Gravidelor.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Consilierea noastra este realizata pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea institutiilor abilitate sau a unui specialist in drept, economie sau resurse umane.

Drepturile-Gravidelor.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Drepturile-Gravidelor.ro.

Termeni si conditii de accesare a siteului Drepturile-Gravidelor.ro


Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Accesarea siteului Drepturile-Gravidelor.ro aflat la adresele https://www.drepturile-gravidelor.ro si http://Drepturile-Gravidelor.ro, denumit in continuare "Drepturile-Gravidelor.ro", sau orice alt fel de accesare a continutului acestui website este considerata un accept din partea dvs. al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos, pe care va obligati sa le respectati.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Drepturile-Gravidelor.ro si sa nu mai accesati acest site.

Acest document prezinta:

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului "Drepturile-Gravidelor.ro"
3. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
4. Suspendarea accesului
5. Modificari aduse siteului
6. Inregistrare, parole si responsabilitati
7. Confidentialitate
8. Forumuri publice
9. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
9. Termeni si conditii de utilizare a sectiunii Consiliere
11. Forta majora
12. Diverse
13. Lege aplicabile si jurisdictie

Termenii prezentului document dateaza de la 2013-01-01.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Drepturile-Gravidelor.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Drepturile-Gravidelor.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Drepturile-Gravidelor.ro"), apartin Drepturile-Gravidelor.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Drepturile-Gravidelor.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Drepturile-Gravidelor.ro.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, postare de orice tip, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Drepturile-Gravidelor.ro, transmiteti Drepturile-Gravidelor.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Drepturile-Gravidelor.ro si produselor Drepturile-Gravidelor.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

Tot continutul in format text al site-ului Drepturile-Gravidelor.ro, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc) apartin Proprietarului si reprezinta continutul site-ului Drepturile-Gravidelor.ro.

Continutul site-ului Drepturile-Gravidelor.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Proprietarului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe, fiecare paragraf avand maxim 100 caractere). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: "Sursa: Drepturle-Gravidelor.ro - www.drepturile-gravidelor.ro".

- sunt permise link-urile catre site-ul Drepturile-Gravidelor.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate de Drepturle-Gravidelor.ro".

Proprietarul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa office arond drepturile-gravidelor punct ro.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea site-ului Drepturile-Gravidelor.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

2. Utilizarea continutului Drepturile-Gravidelor.ro

Puteti copia si printa Continutul Drepturile-Gravidelor.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Drepturile-Gravidelor.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Drepturile-Gravidelor.ro:

a. reproducerea sau stocarea Continutului Drepturile-Gravidelor.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Drepturile-Gravidelor.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Drepturile-Gravidelor.ro.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Drepturile-Gravidelor.ro asupra Continutului Drepturile-Gravidelor.ro.

Orice utilizare a continutului Drepturile-Gravidelor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Drepturile-Gravidelor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@Drepturile-Gravidelor.ro.

3. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Drepturile-Gravidelor.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si Drepturile-Gravidelor.ro.

Parti ale continutului inclus in Drepturile-Gravidelor.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Drepturile-Gravidelor.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Drepturile-Gravidelor.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Drepturile-Gravidelor.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Drepturile-Gravidelor.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Drepturile-Gravidelor.ro.

4. Suspendarea accesului

Drepturile-Gravidelor.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Drepturile-Gravidelor.ro sau la o parte a acestui continut.

5. Schimbari ale siteului

Drepturile-Gravidelor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Drepturile-Gravidelor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

Nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Drepturile-Gravidelor.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Drepturile-Gravidelor.ro. Drepturile-Gravidelor.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. IN situatia in care se descopera accese de acest gen, Drepturile-Gravidelor.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

7. Acord de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.drepturile-gravidelor.ro, detinut de societatea SC DINECTRON GRUP SRL (numita in continuare Societatea), Societatea poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, numarul de copiii, data probabila a nasterii, informatii despre domeniile de interes personal.

Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date". Datele vor fi prelucrate de catre Societate in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

a - statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor Societatii si ale partenerilor sai;
b - folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, consiliere, aplicatii.
c - abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre Societate sau partenerii/clientii sai, abonarea la newsletter fiind optionala;
d - in vederea participarii dumneavoastra la concursurile organizate de Societate si partenerii sai (sponsorii concursurilor) si a acordarii premiilor castigatorilor; in acest scop participantii la concursuri isi dau implicit acordul ca, in cazul castigarii unui premiu, sponsorii sa primeasca datele lor personale in vederea contactarii si expedierii premiilor; tot in acest scop vor fi facute publice datele castigatorilor la concursuri care constau in: nume, prenume si localitatea de domiciliu.
e - ofertarea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
f - solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
g - contactarea dumneavoastra (prin posta, e-mail, sau telefon) in legatura cu oferte de produse, comunicari comerciale si invitatii la evenimente ale Societatii sau ale partenerilor si clientilor sai cu grija selectati.
h - Se considera ca prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate, respectiv prin inregistrarea/inscrierea ca membru in acest site, v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus, in conformitate cu articolul 7 literele a-g.

Acordul consemnat la art. 7 este dat in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, vizitatorul declarand totodata ca a luat la cunostinta faptul ca isi poate exercita toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, in special a dreptului de acces, a dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie. Aceste drepturi se pot exercita prin adresarea unei cereri scrise la adresa de email office@drepturile-gravidelor.ro.

8. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Drepturile-Gravidelor.ro

Drepturile-Gravidelor.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori Drepturile-Gravidelor.ro. In ideea in care Drepturile-Gravidelor.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Drepturile-Gravidelor.ro este supusa urmatoarelor limitari:

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Drepturile-Gravidelor.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Drepturile-Gravidelor.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care Drepturile-Gravidelor.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Drepturile-Gravidelor.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Drepturile-Gravidelor.ro.

- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Drepturile-Gravidelor.ro.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Drepturile-Gravidelor.ro (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Drepturile-Gravidelor.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe site-ul Drepturile-Gravidelor.ro, sunteti de acord sa cedati Drepturile-Gravidelor.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atentie !

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Drepturile-Gravidelor.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Drepturile-Gravidelor.ro, a software-ului Drepturile-Gravidelor.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Drepturile-Gravidelor.ro. Drepturile-Gravidelor.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, daune pentru neobtineea unor drepturi, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site. Folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Drepturile-Gravidelor.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Drepturile-Gravidelor.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea Drepturile-Gravidelor.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Drepturile-Gravidelor.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Atentie! Discutiile din Sectiunea Consiliere nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in Sectiunea Consiliere a siteului Drepturile-Gravidelor.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. In Sectiunea Consiliere nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde. Raspunsurile primite in Sectiunea Consiliere au doar un scop informativ. Datorita naturii complexe a legislatiei, precum si datorita aspectelor personale ale situatiei expuse de dumneavoastra in Sectiunea Consiliere, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Sectiunii Consiliere sa nu fie aplicabile in situatia particulara in care va aflati.

In momentul in care urmati sfaturile primite in Sectiunea Consiliere, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la institutiile abilitate sau la un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.

Odata cu scrierea unui mesaj in Sectiunea Consiliere ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica, sterge si mentine mesajul in Sectiunea Consiliere cata vreme exista Sectiunea Consiliere.

Consultantii care participa la discutii in Sectiunea Consiliere o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Drepturile-Gravidelor.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

Niciunul dintre consultantii nostri nu au o relatie contractuala cu Drepturile-Gravidelor.ro. Raspunsurile lor sunt voluntare. Drepturile-Gravidelor.ro nu testeaza si nu monitorizeaza calitatea declarata a consultantilor inscrisi in site si nici competentele acestora, de aceea va invitam sa discerneti singuri asupra increderii pe care o acordati unei anumite persoane. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la intitutiile abilitate, sau la un specialist in domeniul respectiv (avocat, contabil, etc.), care are competenta si dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra. Activitatea unui consultant in site-ul Drepturile-Gravidelor.ro nu poate fi considerata ca fiind o recomandare a acestui consultant de catre Drepturile-Gravidelor.ro.

Scriind in Sectiunea Consiliere Drepturile-Gravidelor.ro, inteleg si sunt de acord ca discutiile din Sectiunea Consiliere nu constituie consultanta juridica. Drepturile-Gravidelor.ro nu monitorizeaza si nu garanteaza in niciun fel asupra corectitudinii raspunsurilor primite in Sectiunea Consiliere. Consultantii inscrisi in Catalog nu au o relatie contractuala cu Drepturile-Gravidelor.ro. Raspunsurile lor sunt voluntare. Drepturile-Gravidelor.ro nu testeaza si nu monitorizeaza calitatea declarata a consultantilor si nici competentele acestora.

Inainte de a folosi informatiile cuprinse in acest site pentru orice actiune care implica obtinerea unor drepturi legale, folosirea de interese, fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti, va invitam sa discerneti asupra corectitudinii lor.

In momentul in care urmati sfaturile primite in Sectiunea Consiliere, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la institutiile abilitate, sau (prin incheierea unui contract de consultanta) la un specialist in domeniul respectiv (avocat, contabil, etc.), care are competenta si dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra. Raspunsurile primite in Sectiunea Consiliere au doar scop informativ.

Reguli privind utilizarea Sectiunii Consiliereui Drepturile-Gravidelor.ro

Orice membru deja inregistrat intelege si accepta in mod tacit ca:

Sectiunea Consiliere Drepturile-Gravidelor.ro este dedicata discutiilor pe legate de drepturile legale ale gravidelor si ale mamelor. Daca doresti sa te integrezi in aceasta comunitate, esti rugat sa citesti urmatoarele randuri si sa respecti, fara nici o rezerva, prezentul Regulament.

Drepturile-Gravidelor.ro este o proprietate privata, pe care proprietarii au dreptul de a o administra dupa cum doresc.

Sectiunea Consiliere Drepturile-Gravidelor.ro este deschisa tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc.

Proprietar al tuturor posturilor din Sectiunea Consiliere este Drepturile-Gravidelor.ro. Fiecare utilizator este responsabil de continutul mesajelor sale, Drepturile-Gravidelor.ro nefiind responsabil pentru opiniile sau informatiile exprimate de utilizatori.

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). inregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane este o practica neacceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti (sau poti apela la un administrator care te va ajuta).

Reguli de postare a mesajelor

- Numai utilizatorii inregistrati pot posta mesaje

- Postarea unui mesaj in Sectiunea Consiliere nu garanteaza publicarea sa pe site. Moderatorul site-ului este cel care decide daca o intrebare va fi sau nu publicata, precum si momentul la care aceasta va fi publicata.

- Orice mesaj poate fi sters de moderator fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.

- Atunci cand deschizi un subiect nou, ai grija ca titlul sa reflecte tema abordata.

- Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor Sectiunii Consiliere, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri.

Incalcarea prezentului regulament poate duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

11. Forta Majora

Drepturile-Gravidelor.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Drepturile-Gravidelor.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Drepturile-Gravidelor.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Drepturile-Gravidelor.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Drepturile-Gravidelor.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Drepturile-Gravidelor.ro, erorile de operare, greva, etc.

12. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Drepturile-Gravidelor.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site si folosirea serviciilor Drepturile-Gravidelor.ro implica faptul ca ati luat cunostinta de varianta curenta a termenilor si conditiilor si v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Drepturile-Gravidelor.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Notficari

Orice notificare catre Drepturile-Gravidelor.ro trebuie trimisa in scris, prin email la adresa office@drepturile-gravidelor.ro

13. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice p[e care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.Va multumim,
Echipa Drepturile-Gravidelor.ro
 
  PuiuSuzana
Sunt insarcinata in 24 de saptamani si lucrez la o fabrica de aproape un an de zile. Sunt in risc maternal pana pe 7 martie. Sotul meu a primit o noua...
1 raspuns
Parerea mea este ca te-ar avantaja mai mult sa nu-ti dai demisia acum, intrucat daca intri in concediul de maternitate, acesta sa va prelungi oricum c...
  kry
Sunt gravida in 6 luni. In luna august 2014 mi-am dat demisia de la locul de munca unde am lucrat 1 an jumate cu contract de munca, iar in septembrie ...
1 raspuns
Pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului numai acele persoane care in cele 12 luni anterioare nasterii au realizat venituri impozabile, c...
  dia_ral
Cand voi primi prima indemnizatie de maternitate? De ex. eu urmeaza sa ies in prenatal pe 01 mai 2015. Salariile la firma se dau pe data de 31 mai pen...
1 raspuns
Indemnizatia de maternitate este calculata si platita de catre angajator, in ziua de salariu. Prima indemnizatie de maternitate o vei primi in prima ...
  adina kozak
Am terminat indemnizatia pentru cresterea copilului in data de 23.12.2014 si am fost in preaviz 15 zile pentru ca firma este in faliment. Acum intru...
1 raspuns
OUG 111/2010, Art. 2, alin. (5) lit. a) prevede ca eligibile pentru acordarea indemnizatiei de crestere copil si acele perioade incluse in cele 12 lun...
  mariana87
Intrebarea a mai fost postata pe acest site si a primit raspuns. Eu ma aflu in aceeasi situatie, numai ca cei de la AJPIS nu imi recunosc dreptul de a...
1 raspuns
Intr-adevar, in cazul persoanelor singure nu este valabila prevederea legala care obliga celalalt parinte sa efectueze minim o luna din durata totala ...

Fii la curent cu noutatile!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi cele mai noi informatii despre drepturile gravidelor si ale mamelor.

Adresa ta de email: 
Acasa   |   Drepturile gravidelor si ale mamelor   |   Consiliere   |   Documente   |   Legislatie   |   Stiri   |   Intrebari frecvente   |   Parteneri   |   Termeni si conditii   |    top
Copyright © www.drepturile-gravidelor.ro
  • User
  • Parola
  • Nu ai cont?